ПРОЛЕТЕН КОНЦЕРТ

Отлично представяне на ДГ "Славейче" с пролетен танц, в изпълнение на деца от група "Слънчице", на концерт, посветен на конкурса за детска рисунка "Земята, пчелите и хората", организиран от ОД "Земеделие"  и Община Бургас. Концертът се проведе на обновения детски кът "Алея на деца и цветя" в Морската градина.

 

 

 

НА ГОСТИ ПРИ ГОЛЕМИТЕ УЧЕНИЦИ

Изпращане на абитуриентите на СУ "Петко Росен"

Децата от група "Слънчице" поздравиха дванадесетокласниците на СУ "Петко Росен" за успешното им дипломиране и им пожелаха много бъдещи успехи.

 

 

 

Посещение на СУ "Константин Петканов" и ОУ "Елин Пелин"

 

По случай Деня на Европа – 9 май, децата от групи „Мики Маус“ и  „Слънчице“ посетиха празничен концерт „Европа – нашият общ дом“, организиран от ОУ „Елин Пелин“.

 

 

   

 

 

Децата от групи „Мики маус“ и „Слънчице“ – нашите бъдещи първокласници, получиха покана за театър от учениците, преподавателите и ръководството на СУ „Константин Петканов“.

Театралната постановка бе по приказката „Котаракът в чизми“ и бе представена от самите ученици, които майсторски се превъплътиха в ролята на приказни герои.

С много емоции и детски смях, децата посрещнаха любимите си герои на сцена.  След това посетиха класните стаи в училището, запознаха се с лъчезарните преподаватели и усетиха приятната атмосфера в клас.

 

 

 

 

 

 

Участие на ДГ "Славейче" в Благотворителна инициатива "Подари мартеница" съвместно с Община Бургас, Център за подкрепа на личностното развитие - Бургас и ОП "Транспорт"

 

   

Участие на децата от група "Слънчице" в празничното откриване на новата учебна година в СУ "Петко Росен" - гр.Бургас

 

На 15 септември децата от група "Слънчице" бяха част от откриването на учебната година в СУ "Петко Росен".

Със специално подготовен за повода музикален поздрав - те, заедно със своите учители, честитиха на първокласниците прекрачването на прага на училището и им пожелаха много творчески успехи.